Teknobingo og Spillorama er merkenavn for i alt 21 spillesteder fra Kragerø i syd til Finnsnes i nord, som drives av morselskapet Bingoentreprenøren AS. Selskapet startet drift av bingohaller i 2002 og har siden den gang både etablert egne haller og overtatt eksisterende bingohaller. Vår erfaring med bingodrift strekker seg således tilbake helt til 1991. 

Drift av pengespill er strengt regulert. Vi er godkjent av Lotteritilsynet til å tilby spill både i fysiske spillehaller og via web, nettbrett og mobil. Kjeden har 97 ansatte som utelukkende er dedikert til å sørge for at våre spillere får en god spillopplevelse innenfor rammen av gjeldende lover og forskrifter.

Hos oss spiller du trygt på det meste av lovlige pengespill i Norge; tradisjonell bingo, flere digitale sidespill- og databingospill, Norsk Tipping spilleautomater «Belago» og som kommisjonær for Norsk Tipping tilbyr vi de fleste av Norsk Tippings øvrige spill. Flere av våre spillehaller tilbyr også Rikstoto direkte i egne spillerom. Vi har 18 års aldersgrense i våre lokaler.

Når du spiller hos oss går en lovfestet andel av omsetningen tilbake til lokale lag og foreninger i ditt nærmiljø. Vi er stolte av å bidra med mer enn 26 millioner kr til 311 til samfunnsnyttig aktivitet i regi av små og store foreninger i 2022.